Tuesday, August 27, 2013

Cineva, acolo sus, mă iubește



Ieri, când tocmai aveam eu niște treabă prin casă (noroc că la ora aceea aveam prin casă, fiindcă atunci când sunt pe afară telefonul nu prea e cu mine), a sunat telefonul. Ha, ha! Previzibil, după cum am început să povestesc, nu?
"Buna! Elly...?"
"Bună! Da.", răspund.
"Loredana sunt, de la Blogal." 

Știam că e Loredana, îi cunosc vocea și dacă mă sună la miez de noapte. Nu numai pentru că are un timbru recognoscibil și plăcut ci și pentru că am numărul ei în memorie. În memoria telefonului desigur, fiindcă în a mea de abia încape numărul telefonului meu.   
M-am mirat de ce mă sună, nu mai eram implicată în nicio campanie. Poate făcusem vreo boacănă de care n-aveam habar?! Nu m-ar fi mirat, doar mai făcusem duminică una buna.
Dar ce n-am luat în calcul era că avusesem treabă cu o campanie nu cu mult timp în urmă.

Vă mai aduceți aminte că voiam să fug la mare? Așa, preț de un weekend. Să alerg puțin, doar vreo 5000 de metri la triatlonul de la Mamaia.
Eh, n-am prea avut noroc, deși susținere din partea voastră, prietenii blogului, am primit suficientă. Radu s-a oferit chiar să mă susțină "de pe margine pe tot traseul".
În comentarii Alexandra mi-a spus că sunt "SUPER-MEGA-TERRA curajoasa" (wow!!), Cătălin mă invidia "într-un mod constructiv" și m-a comparat cu Gabi Szabo. Desigur, într-o glumă foarte simpatică dar care m-a flatat. Iar Vienelei i-a plăcut mult rochia mea, deși...nu în rochie am să alerg însă chiar mi-a plăcut că i-a plăcut.  
...Dar n-a fost să fie. Aste este, nu câștigăm întotdeauna.

Una peste alta...totuși cred că somebody up there likes me (cineva, acolo sus, mă iubește). Și v-a auzit pe toți. 

Ce mai tura-vura? Vă anunț că am ajuns la Triathlon Challenge Mamaia 2013. Pe o cale mai ocolită dar am ajuns. Nu azi, pe 6 septembrie voi fi acolo. 
Tot ieri seară am fost contactată și de către cei de la Smartatletic. Deci treaba e bătută-n cuie.
Deocamdată intru în regim de ceva antrenamente, cât se mai poate până joia viitoare. Probabil voi fi cam obosită zilele ce urmează...
În concluzie, am să fiu mai puțin prezentă în online până pe 8 septembrie inclusiv. 

Sunt bucuroasă, sper ca acolo să mă descurc onorabil, adică să nu-mi dezamăgesc partenerii de ștafetă și de abia aștept și să ajung la mare, pe care n-am mai văzut-o de cam mult timp. Mai am o sarcină importantă: trebuie să aduc niște scoici, fiindcă Geanina mi-a spus că și-ar dori măcar una. Și nu pot să-i înșel așteptările. 
Apoi...să vă povestesc aici, pe blog, despre această experiență, poate unică în viața cuiva.



30 comments:

  1. mult succes... pana la urma si participarea conteaza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, draga Anca!
      Da, si participarea :) Am sa incerc sa fac ce pot mai bine. :)

      Delete
  2. Elly, draga...ce sa zic: Bafta multa!* Sa ne auzim(citim cu bine)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îți mulțumesc, Florentin. :)
      O seara frumoasa!

      Delete
  3. Sunt convins ca vei face o figura frumoasa acolo.Nu esti genul care sa se inscrie intr-o treaba la care nu se pricepe.

    Iti doresc multa bafta !!
    PS. Dau si un pronostic: Poate nu vei castiga dar in mod sigur vei ajunge printre primii 10.

    Btw, scoici mi-ar place si mie, dar i le las celei pe care o consider o foarte buna fotografa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O astfel de participare e o mare necunoscuta.
      Multumesc pentru urari! Chiar si pentru pronostic...dar cred ca nu... :)
      Scoicile vi le fotografiez :) Sper sa am timpul necesar.

      Delete
  4. Brava, Elly! Cand ziceam ca esti SUPER-MEGA-TERRA curajoasa, nu glumeam .... Mult succes. Abia astept sa citesc despre asta pe blogul tau cand te intorci .... Pregatire cate mai placuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Normal ca vei citi pe blog despre, nu se poate sa nu scriu. Orice s-ar intampla tot voi scrie.
      Esti o draguta tu, sunt curajoasa in mod normal, nimic deosebit. :)
      Mulțumesc mult!

      Delete
  5. Succes, Elly! Haide Elly! Haide Elly!!!!
    Adica... vei alerga?! uaaaaaau!!!! Adica.... am obosit doar gandindu-ma! Si nu-i de mirare, avand in vedere ca sportul meu preferat e fuga de raspundere! (nu mai zi la nimeni!)
    Si eu abia astept sa impartasesti experienta! Uau! E frumos la mare! Uau! Ce tare ca vei participa! Super!
    Chiar nu stiu ce sa scriu pentru a-mi exprima bucuria ca ai reusit ceea ce ai dorit! Felicitari! La cat mai multe realizari, in general, si succes-succes-succes in septembrie! Spor la antrenamente! :)
    Pupici cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Am să îmi amintesc acolo de felul cum m-ai incurajat, Diana draga!
      Sper sa nu fie o vreme ploioasa, ca ar fi neplacut din toate punctele de vedere. Îmi doresc sa ma descurc onorabil...ce sa mai spun? Sper sa fie bine. Desigur ca voi srie despre. Altfel cum? E imposibil sa nu gasesc eu destule de spus :)
      Iti multumesc, e suficient ceea ce ai scris. Sunt emotionata pentru ca va fi o experienta extraordinara. Te pup si eu! :)

      Delete
  6. Te felicit și țin pumnii strânși!!!
    Uite că ajungi și la mare, mă bucur, aștept scoicile în fotografii, iar în 6 septembrie mă voi gândi la tine cu speranța să câștigi! Nu contează online-ul când e vorba de mișcare, asta chiar e de la sine înțeles. Elly, lasă-ne să ne mândrim cu tine! Te pup, baftă! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, draga Mirela! Da, iată că ajung si la mare :)
      Ceea ce-mi doresc ce mai mult e sa fie vreme frumoasa, fiindca nici triatlonul nu se va desfășura în condiții bune pe ploaie, nici acel weekend nu ar avea vreun haz pe o vreme urata. Dar acum, fie ce-o fi! Zarurile au fost aruncate! :) Pe 7 septembrie voi concura, va tin la curent cat pot desi de maine voi avea foarte putin timp. Doua zile voi fi plecata...deci destul de putin timp pentru blog si activitile conexe.
      As fi fericita sa va mandriti cu mine...iti multumesc pentru gandul extraordinar. O seara frumoasa!

      Delete
  7. Felicitari, Elly, sunt sigura ca va fi o experienta pe placul tau. :) Si ocazia perfecta pentru a vedea marea anul asta...
    Si acum, vorba Mirelei, nu-mi ramane decat sa-ti urez spor la antrenamente. :)
    PS Inainte, cand aveam doar telefon fix, tineam minte toate numerele prietenilor, rudelor si cunoscutilor, de cand cu mobilele, vorba ta, abia il tin minte pe al meu. :))

    ReplyDelete
  8. Zeii olimpieni Hermes (Mercur) şi Poseidon (Neptun) să fie cu tine !
    Iar tu să vii cu cununa de lauri ai Victoriei !

    ReplyDelete
  9. Bai, si te duci la mare sa alergi! Ce poate fi mai fain!! Ce ma bucur pentru tine....
    Sunt sigura ca te intorci si cu medalie...;)
    Si cu scoica, desigur...:))
    Pop!

    ReplyDelete
  10. Şi uite aşa ai şi tu vacanţă două zile la mare!
    Desigur, va trebui să depui efort, dar după o oră
    termini şi, ţuşti, pe plajă!
    Mă bucur pentru tine. Sper să ai vreme bună.
    Succes la maraton şi să te distrezi bine!

    ReplyDelete
  11. Vezi tu, ai grija ce-ti doresti ca se poate indeplini. Si s-a indeplinit. No, atunci cand ai zis ca iti doresti tare la mare, in sinea mea, m-am rugat ca sa ti se indeplineasca visul cumva. Serios, chiar nu glumesc. Si am avut si un feeling ca o sa se indeplineasca aceasta dorinta. Cum necum, anul asta mergi la mare.
    eu iti tin pumnii stransi si iti doresc experienta frumoasa.
    Pupicei!

    ReplyDelete
  12. Sa citesti si tu mail-ul, ti-am trimis un mail pe Yahoo.

    ReplyDelete
  13. Felitari, tare ma bucur pentru tine!!!! Stiu campania celor de la blogal , am scris si eu de pe blogul barbatului meu de ea. Abia astept s ne povestesti ce si cum a fost!

    ReplyDelete
  14. Superb! Era si un desen animat, pe nume 'Captain Planet', in care personajul principal salva situatia imbinand toate elementele naturii, dand nastere unui supererou care salva situatia... :) Asa si noi acum...'from our powers combined'...iata ca 'somebody up there loves you'. ;)
    Ma bucur ca a iesit bine pana la urma. Sa-mi uploadezi si mie un graunte de nisip. :)
    Eli, am o nedumerire. Spui la un moment da in articol, ca te-as fi comparat cu Gabi Szabo. Sa inteleg ca nu este ea in fotografia aia?! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. *moment dat*... Am salvat de atatea ori situatia, incat am mancat un 't'. =))

      Delete
  15. Ha ! Ha ! Ce bine-mi pare (pt tine, dar si asa in general, deoarece eu sustin triatloanele mai mult decat pentatloanele...nu as putea explica de ce,pt ca de fapt maimulte sporturi individuale din pentatlonul modern imi plac mai mult luate asa individual decat cele din triatlon, din care nu imi place decat inotul...) ! Acum va fi intr-adevar posibil pt tine sa iti pui talentul autentic de competitor mult mai bine in valoare decat asa cu chestii legate de sicane-bloguri-jurnalism. Zau, cred ca e ff bine pt oameni sa invete sa fie competitori si rivali ca lumea, nu asa din aia incompetenti care mai rau isi fac hipertensiune arteriala atat lor insile cat si altora, si cred ca acest lucru ar fi maibun daca s-ar promova maimult sportul in scoli asa de mic copilsi la nivel obligatoriu fara posibilitate de chiul, dar desigur adaptat pt aia mai putin talentatii, de ex ca mine, care nu imi placea sa sar si sa alerg, si imi placeau mai mult inotul, echitatia si scrima, dar astea nu se prea fac asa in mod larg in scolile din Romania, dar ma rog, eu sper ca intr-o buna zi aceste sporturi vor deveni accesibie tuturor copiilor, mai ales cu prioritate pt cei care nu sunt asa de talentati la sporturi si la competitii, adica pt copiii cu diverse handicapuri de fapt, pt ca eu cred ca aceste sporturi ajuta mai bine decat alelalte la dezvoltarea competentelor de a fi un rival si competitor ff bun, plus sper ca se poate introduce la un moment dat si sportul pe echipe polo pe cai, in toate scolile primare din Romania. Eu daca as fi ministrul sportului si al tineretului imediat as cere o crestere a impozitelor cu 17 % pt implementarea acestor masuri, si sper ca populatia va plati fara sa se vaite.

    ReplyDelete
  16. Iti facem toti trei galerie! felicitari! :)))) nu stiu de ce sa ma bucur mai intai! de cursa sau de faptel ca te revezi cu marea! :))))) HAAAAIDEEEEE ELLY!!!!!! :)))

    ReplyDelete
  17. Super! Ma bucur pentru tine Elly, stiu ca-ti doreai!
    Nu-mi ramane decat sa-ti urez mult succes pentru antrenamente si distractie maxima acolo! Iti tin pumnii!
    PS: desigur ca astept povestile de dupa ;)!

    ReplyDelete
  18. Succes, o sa ma tin de promisiune, sa te incurajez de pe margine pe tot parcursul traseului. Numai sa-mi dai de stire cu o zi inainte ca acum am agenda un pic prea incarcata, se vede si in activitatea pe blog.

    ReplyDelete
  19. ei vezi?! si eu am promis atunci ca fac galerie, asa ca o sa ma tin de cuvânt!
    Mult succes!

    ReplyDelete
  20. Succes! Eu iti fac galerie in gand...sau ...
    Hai Elly, inca putin....(am inceput!!!) :)

    ReplyDelete
  21. Elly draga te admir pentru cata energie poti sa ai, sa te implici in atatea proiecte. Felicitari! Si inca o data felicitari pentru participarea la triatlon, care e o competitie de rezistenta. Mult succes!

    ReplyDelete
  22. Multa bafta! Dupa ce mi'ai spus cum ai alergat fara probleme 15 ture(eu am luat postarile inversi deci..:)) ) cred ca o sa faci si cei 5 km la fel de lejer pentru conditia ta fizica remarcabila :)

    ReplyDelete
  23. Indiferent de rezultat, tu esti oricum o invingatoare!
    Ca si Raluca, am prostul obicei de a lua postarile invers, asa ca stiam deja ca esti la mare, iar de la Radu aflasem chiar mai multe. :))))
    Cu rochita nu am glumit, sa stii! M-am indragostit de ea! Dupa ce te plictisesti, trimite-o si la mine, sa ma trag intr-o poza cu ea. :))))

    ReplyDelete