Tuesday, March 27, 2012

Meciul CNA - OTV continuă...campania electorală pentru PPDD



DD in alerta!
Nu, n-am gresit, am facut doar o analogie, usor fortata, cu numele unui episod din celebra serie de comedii cu BD (Brigada Diverse).
De aproximativ patru ore, o stire calda-calduta inunda toate canalele media din Romania.
CNA a aplicat azi postului OTV cea mai dura sanctiune posibila. Din cat timp de emisie mai are OTV pana la expirarea actualei licente audiovizuale, acesta i-a fost redus la jumatate. Mai pe inteles, licenta de emisie a postului ar fi expirat la 1 aprilie 2013, dar prin aceasta sanctiune se reduce astfel incat postul va mai putea emite doar pana la 28 septembrie 2012.
Cu un vot impotriva, membri CNA au decis acest lucru ca urmare a faptului ca OTV difuzeaza continuu publicitate politica la PPDD, in afara perioadei de campanie electorala.
Reminder: In ultima jumatate de an postul OTV a primit o serie de amenzi din ce in ce mai mari, apoi a fost amendat cu intrerupere de emisie pentru inceput de 10 minute, apoi de 3 ore (pe data de 15 martie 2012).
DD nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase, adica ceea ce se petrece pe OTV nu e publicitate politica, in plus el nici macar membru PPDD nu este, cu atat mai putin sa detina vreo functie in acest, asa-zis, partid. DD, prezent la sedinta CNA, a spus ca toate problemele pe care le are sunt din cauza "luptei" sale cu T. Basescu si
ca CNA este formata din "oamenii lui Basescu".
DD este convins ca urmatorul pas este inchiderea postului dar ca este ceva profund nedrept si ameninta cu iesirea oamenilor in strada, la Bucuresti si in toata tara. Pana la alegeri.

Adica BD...pardon, DD, intra in actiune! (ce sa fac, sunt cinefila!)
Nu-i de "Cascadorii rasului"? 
PPDD nu-i decat un partid care functioneaza mai mult pe sticla, cu un lider care nu-si recunoaste apartenenta la el, si care, cu toate acestea, deja are prin toata tara o multime de membri. 
Membrii PPDD sunt de doua categorii: cei carora cred ca nu le e foarte clar daca sunt membri sau telespectatori de OTV si cei care stiu foarte bine ce fac (oportunistii care abia asteptau o trambulina si au identificat-o in partidul OTV, adica PPDD).
Si cred ca nimic nu mai este de spus.
Asa cum in urma cu vreo 10 zile DD s-a folosit de ambele categorii de membri sa se victimizeze, cand a fost oprita emisia pentru (doar) 3 ore si a organizat un priveghi televizat, asa presupun ca va reusi si de data aceasta sa manipuleze situatia in favoarea sa.
Cat despre "lupta" sa cu T.Basescu, eu astept sa vad care pe care...
Si mai vorbim dupa...

(Poate avem ocazia sa vedem si ultimul episod: DD la munte si la mare...)


27.03.2012, ora 17,13

4 comments:

  1. Le-a luat cam mult timp celor de la CNA, pana sa dea o asemenea amenzi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pare mai degraba o mana intinsa...o chestie de PR... :)

      Delete
  2. stiu ca mai avea o licenta pt. ddtv, oare acel post mai emite? daca se va inchide oglinda tv se muta se schimba doar sigla, din otv in ddtv?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-ti face vreo grija pentru DD :)
      Desigur ca mai are o licenta de emisie, exact pentru ceea ce te intrebi, pentru DDTV. DDTV emite chiar si acum, nu-i nevoie sa schimbe nimic :)

      Delete